Missä?

Vakoilumuseo toimii Tampereella Finlaysonin alueella, kosken partaalla sijaitsevassa Media 54 -osassa, kerros 0. Museoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla 1. kerroksen lasiovien takana sijaitsevilla hisseillä. www.finlaysoninalue.fi

Miten ajat perille ilman päänsärkyä

Finlaysonille pääsee parhaiten autolla hankkiutumalla mahdollisimman suoraan Satakunnankadulle, josta pääsee sekä Plevna- että Frenckel-pysäköintitaloihin. Linja-autot löytänevät parhaan purkamispaikan Keskustorin pohjoispäästä. Hämeenkatua kannattaa autoilijan Tampereella välttää. Kaupungin pääkatu on satunnaiselle kävijälle väylä, jonka valitsemalla saa varautua tekemään kilometrien mittaisen ylimääräisen lenkin, koska kääntyminen sivukaduille on yleensä kiellettyä.

Avoinna

Talvikaudella  (syys-toukokuu)
arkisin (ma-la) 12 – 18, sunnuntaisin 11-17.
Kesäkaudella (kesä-elokuu)
arkisin (ma-la) 10 – 18, sunnuntaisin 11 – 17.

Vakoilumuseo on avoinna päivittäin ympäri vuoden lukuun ottamatta muutamia suuria juhlapäiviä ja niiden aattoja.

Vuonna 2017 museo on suljettuna:

1/1, 14/4, 16/4, 1/5, 23-25/6, 23-26/12

Liput:
Aikuiset 8 €
Opiskelijat ja lapset (6-17v.) 6 €
Opastukset 50 / 80 €
Valheenpaljastustesti 30 €

Museo on ryhmille avoinna tilauksesta myös muina aikoina.
Varauksen voit tehdä helposti myös netissä.