Vakoilumuseo tarjoaa ohjelmaa, joiden parissa vietät ikimuistoisen TYKY-päivän ja varmasti mieleenpainuvat polttarit

Oletko järjestämässä yritykselle tyky -ohjelmaa? Vai onko ystäväsi astumassa avioliittoon ja etsit hauskaa tekemistä polttareihin?Hauskaa tekemistä ja erityistä ohjelmaa on tarjolla useaan eri tapahtumaan ja illanviettoon Tampereen ydinkeskustassa Vakoilumuseossa. Aktiivista tekemistä kuten Spy Game -ongelmanratkaisuseikkailu, Agenttitesti, Valheenpaljastustesti tai perinteinen opastettu kierros vakoilun maailmaan. Alla olevista kategorioista löydät ohjelmaa joka tilanteeseen. Oli kyseessä sitten luokkaretki Tampereelle, tyky-päivä, polttarit tai vaikkapa lapsiperheen matka kotimaassa.

Yritykset ja TYKY

Agenttikoulu