Vakoilumuseo tarjoaa ohjelmaa, joiden parissa vietät ikimuistoisen TYKY-päivän ja varmasti mieleenpainuvat polttarit

Oletko järjestämässä yritykselle tyky -ohjelmaa? Vai onko ystäväsi astumassa avioliittoon ja etsit hauskaa tekemistä polttareihin?Hauskaa tekemistä ja erityistä ohjelmaa on tarjolla useaan eri tapahtumaan ja illanviettoon Tampereen ydinkeskustassa Vakoilumuseossa. Aktiivista tekemistä kuten Spy Game -ongelmanratkaisuseikkailu, Agenttitesti, Valheenpaljastustesti tai perinteinen opastettu kierros vakoilun maailmaan. Alla olevista kategorioista löydät ohjelmaa joka tilanteeseen. Oli kyseessä sitten luokkaretki Tampereelle, tyky-päivä, polttarit tai vaikkapa lapsiperheen matka kotimaassa.

SponsorSpy pääsee museeon aina ilmaiseksi

Koronaviruksen jyllätessä maailmalla aiheuttaen ongelmia lähes jokaisella yhteiskunnan alalla, myös Vakoilumuseo on saanut kokea oman osansa ongelmista. Museoiden sulkemiset, luokkaretkien peruuntumiset, kävijämäärän rajoitukset ym. ovat olleet valitettava isku pienelle yksityiselle museolle.
Jos siis tahdot tukea yli 20 vuotta pääsylipputuloilla toimintansa rahoittanutta tamperelaista museota, SponsorSpy -kortti on yksityishenkilölle siihen oiva tapa. Ilmoittamalla meille linkkipalkin “varaus” tai “ota yhteyttä” lomakkeen kautta nimesi ja osoitteesi, sekä maksamalla museon tilille 100€, lähetämme sinulle SponsorSpy -kortin sekä Vakoilumuseon näyttelykirjan. Laitathan maksuun viestiksi saman nimen kuin yhteydenottolomakkeeseen. Tilinumeron saat vastauksena yhteydenottoon. Näin varmistamme, että prosessi toimii mutkattomasti. Kortti on nimetty ja näin ollen henkilökohtainen.