Missä?

Vakoilumuseo toimii Tampereella Finlaysonin alueella, kosken partaalla sijaitsevassa Media 54 -osassa, kerros 0. Museoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla 1. kerroksen lasiovien takana sijaitsevilla hisseillä. www.finlaysoninalue.fi

Miten ajat perille ilman päänsärkyä

Finlaysonille pääsee parhaiten autolla Hämeenpuiston ja Näsijärvenkadun kautta. Auto on järkevintä jättää Plevnan tai Frenckellin pysäköintitaloihin. Linja-autot löytänevät parhaan purkamispaikan Keskustorin pohjoispäästä tai Finlaysonin kirkon vierestä. Ydinkeskustaa kannattaa autoilijan Tampereella välttää. Kaupunkimme on mittavien rakennustöiden vuoksi vaikeakulkuinen ja osin autoilta suljettu. Siksi suosittelemmekin käyttämään Plevnan parkkitaloa Frenckellin sijaan.

Avoinna

Talvikaudella  (syys-toukokuu)
arkisin (ma-la) 12 – 18, sunnuntaisin 12-18.
Kesäkaudella (kesä-elokuu)
arkisin (ma-la) 10 – 18, sunnuntaisin 12 – 18.

Vakoilumuseo on avoinna päivittäin ympäri vuoden lukuun ottamatta muutamia suuria juhlapäiviä ja niiden aattoja.

Vuonna 2020 museo on suljettuna:

1/1, 10/4, 19-20/6, 23-26/12

Liput 2020:
Aikuiset 9 €, seniorit 8€
Opiskelijat ja lapset (6-17v.) 6 €
Opastukset 50 / 80 €
Valheenpaljastustesti 40 €
Meillä käy myös Museokortti

Museo on ryhmille avoinna tilauksesta myös muina aikoina.
Varauksen voit tehdä helposti myös netissä.