Missä?

Vakoilumuseo toimii Tampereella Finlaysonin alueella, kosken partaalla sijaitsevassa Media 54 -osassa, kerros 0. Museoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla 1. kerroksen lasiovien takana sijaitsevilla hisseillä. www.finlaysoninalue.fi

Miten ajat perille ilman päänsärkyä

Finlaysonille pääsee parhaiten autolla hankkiutumalla mahdollisimman suoraan Satakunnankadulle, josta pääsee sekä Plevna- että Frenckel-pysäköintitaloihin. Linja-autot löytänevät parhaan purkamispaikan Keskustorin pohjoispäästä. Hämeenkatua kannattaa autoilijan Tampereella välttää. Kaupungin pääkatu on mittavien rakennustöiden vuoksi vaikeakulkuinen ja pääosin autoilta suljettu.

Avoinna

Talvikaudella  (syys-toukokuu)
arkisin (ma-la) 12 – 18, sunnuntaisin 12-18.
Kesäkaudella (kesä-elokuu)
arkisin (ma-la) 10 – 18, sunnuntaisin 12 – 18.

Vakoilumuseo on avoinna päivittäin ympäri vuoden lukuun ottamatta muutamia suuria juhlapäiviä ja niiden aattoja.

Vuonna 2019 museo on suljettuna:

1/1, 19/4, 21-22/6, 23-26/12

Liput 2019:
Aikuiset 9 €, seniorit 8€
Opiskelijat ja lapset (6-17v.) 6 €
Opastukset 50 / 80 €
Valheenpaljastustesti 40 €

Museo on ryhmille avoinna tilauksesta myös muina aikoina.
Varauksen voit tehdä helposti myös netissä.