Ohjelmaa aikuisille yksin ja ryhmissä.

Tampereen keskustassa sijaitseva museo ei ole ainoastaan harvinainen nähtävyys tai osa kulttuuria, josta Tampere on tunnettu. Vakoilumuseo tarjoaa vierailijoille toiminnallista tekemistä. Agenttitestissä mitataan agentin taitoja. Opastetuilla kierroksilla opitaan alan salat sekä tutustutaan tunnettuihin vakoojiin. Vakoojien seasta voi löytyä jopa yksi salainen agentti.
Alla tarkemmat kuvaukset hintatietoineen Vakoilumuseon elämyksistä aikuisille.

Opastukset

Parhaan käsityksen museosta saa tietysti opastetulla kierroksella. Museoon sinänsä mahtuu satakin henkilöä, mutta mielekäs ryhmäkoko opastuksessa on enintään 40 henkilöä. Sitä suurempi ryhmä voidaan jakaa kahdeksi opastettavaksi ryhmäksi.

Opastuksien hinnat pääsylippujen lisäksi ovat arkipäivisin 50e, viikonloppuisin 80e. Opastuksen teeman voi valita kahdesta vaihtoehdosta:

1. Vakoilun merkilliset menetelmät
Kierros käsittelee mm. salakuuntelua, salakirjoitusta, vakoilun optisia ja elektronisia välineitä sekä agenttien aseita. Kesto noin tunnin.

2. Vuosisadan vakoojia
Kierroksen aikana esitellään 1900-luvun kovan luokan tekijöitä huikeine tarinoineen.
Kesto noin 45 min. Soveltuu paremmin suurille ryhmille.

Agenttitesti

Jo legendaariseksi muodostunut Agenttitesti on ollut erityisesti yritysryhmien suosiossa, mutta sen voi suorittaa myös yksittäinen museovieras. Testissä mitataan vakoojan taidot kahdeksassa tehtävässä, mm. salasanoman selvittämisessä, tarkkaavaisuudessa sekä lukon aukaisemisessa tiirikoiden avulla.

Jokainen testin tekijä saa muistoksi Diplomin sopivan organisaation palvelukseen. Testiin kannattaa varata aikaa noin tunti, ja se on hinnaltaan 5 € / henkilö pääsylipun lisäksi.

Valheenpaljastustesti

Vakoilumuseon Valheenpaljastustestistä on tullut suosittu ohjelmanumero aikuisryhmien vierailun kohokohdaksi.

Käyttämämme valheenpaljastin on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Testi on osoittautunut hyvin luotettavaksi.

Testissä kysytään 15 kysymystä, jotka ryhmä voi keksiä itse. Yksi seurueen jäsenistä hiillostaa testattavaa, yksi toimii kirjurina ja muut seurueesta tarkkailevat reaktioita sekä koneen antamia tuomioita. Valheenpaljastin edellyttää myös museon puolesta koneen käyttäjän.

Testistä annetaan mukaan raportti. Valheenpaljastustestiin suositellaan ennakkovarauksen tekemistä.

Hinta testille on 50 € / testi + näyttelyliput.
Testiryhmän minimikoko on 5 henkilöä.

Spy Game -pulmaseikkailu

Yhteyshenkilönne asiamies A on joutunut vihollisen kynsiin. Ennen kiinnijäämistään hän ehti kuitenkin piilottaa dokumentit, joista henkilöllisyytenne paljastuu. Tehtävänne on seurata A:n kätköin ja salauksin suojattuja vihjeitä ja hakea paperit turvaan ennen kuin on myöhäistä. Olkaa tarkkana, sillä teillä on vain tunti etumatkaa…

Spy Game on uusi, intensiivinen, paineensietokykyä ja hoksottimia vaativa pulmaseikkailu. Jos geokätköt ja pakohuoneet ovat ryhmällenne arkipäivää, on Spy Game teitä varten!

Spy Game -pulmaseikkailua suositellaan 3-6 hengen ryhmille. Seikkailuaika kannattaa varata etukäteen, mutta mahdollisuuksien mukaan ohjelman voi suorittaa jopa ilman varausta. Noin 10 % suorittaneista ryhmistä on läpäissyt seikkailun.

Selviääkö ryhmänne haasteesta?

Hinta Spy Game seikkailuun on 20 € / + näyttelyliput.