Ohjelmaa kouluryhmille ja lapsille.

Olette ilmeisesti ajatelleet, että ryhmänne jäsenistä löytyy ainakin yksi salainen agentti tai vähintäänkin tulevaisuudessa työnantajana olisi salainen poliisi jossakin päin maailmaa? Oli haaveammattina agentti tai ei, niin luokkaretki vakoilun erikoismuseoon on varmasti mieleenpainuva. Meillä historia saa myös kouluaineena toisen näkökulman. Myös synttäriohjelma lapsille on osa ohjelmatarjontaa.

Alla tarkemmat kuvaukset hintatietoineen elämyksistä, joita tarjoamme koululaisille ja muille lapsiryhmille.

Merkilliset Menetelmät -kierros

Opastettu kierros, jonka aikana tutustutaan mm. salakuunteluun, salakirjoitukseen, vakoilukameroihin sekä kätkettyihin ja naamioituihin välineisiin. Kesto noin 40 minuuttia.

Koululaisopastuksen hinta on 50 euroa.

Kuka teki mitä??

Agenttitarinoiden urkintakilpailu, joka perehdyttää hauskalla tavalla historian huippuagentteihin. Kesto noin 40 minuuttia.

Hinta (pääsymaksujen lisäksi) 40 euroa sisältää palkinnon, jonka ryhmä arpoo kaikkien oikein vastanneiden kesken.

Agenttitesti

Jo legendaariseksi muodostunut Agenttitesti on ollut erityisesti vähän vanhempien koululaisten suosiossa, mutta sen voi suorittaa myös pienemmät lukutaitoiset. Testissä mitataan vakoojan taidot kahdeksassa tehtävässä, mm. salasanoman selvittämisessä, tarkkaavaisuudessa sekä lukon aukaisemisessa tiirikoiden avulla. Jokainen testin tekijä saa muistoksi Diplomin sopivan organisaation palvelukseen. Testiin kannattaa varata n. 45-60 min.

Hinta 10 euroa/oppilas sisältäen pääsylipun.