Polttarit sulholle tai morsiamelle

Oletko järjestämässä polttareita? Olet tullut oikeaan paikkaan. Polttarit ovat tärkeä tapahtuma ennen siirtymistä tavallisen ihmisen suurimpaan kyttäyskeikkaan – avioliittoon, joten polttarit kannattaa hoitaa huolella. Vakoilumuseossa tarjolla on mm. valheenpaljastustesti, joka paljastaa varmasti sulhasen sekä morsiamen motiivit.
Alla tarkemmat kuvaukset hintatietoineen elämyksistä, joita Vakoilumuseolla on tarjota ryhmille.

Spy Game -pulmaseikkailu

Yhteyshenkilönne asiamies A on joutunut vihollisen kynsiin. Ennen kiinnijäämistään hän ehti kuitenkin piilottaa dokumentit, joista henkilöllisyytenne paljastuu. Tehtävänne on seurata A:n kätköin ja salauksin suojattuja vihjeitä ja hakea paperit turvaan ennen kuin on myöhäistä. Olkaa tarkkana, sillä teillä on vain tunti etumatkaa…

Spy Game on uusi, intensiivinen, paineensietokykyä ja hoksottimia vaativa pulmaseikkailu. Jos geokätköt ja pakohuoneet ovat ryhmällenne arkipäivää, on Spy Game teitä varten!

Spy Game -pulmaseikkailua suositellaan 3-6 hengen ryhmille. Seikkailuaika kannattaa varata etukäteen, mutta mahdollisuuksien mukaan ohjelman voi suorittaa jopa ilman varausta. Kuitenkin vain yksi ryhmä voi suorittaa seikkailua kerralla. Tehtävä ei ole helppo, sillä noin 10 % suorittaneista ryhmistä on läpäissyt seikkailun.

Selviääkö teidän ryhmänne haasteesta?

Hinta Spy Game seikkailuun on 20 € / + näyttelyliput.

Agenttitesti

Jo legendaariseksi muodostunut Agenttitesti
on oiva tapa mitata polttareissa avioliiton onnistumisen mahdollisuudet, sillä avioliittohan on tavallisen kansalaisen elämän suurin kyttäyskeikka.

Testissä mitataan vakoojan taidot kahdeksassa tehtävässä, mm. salasanoman selvittämisessä, laser-aseen käytössä sekä lukon aukaisemisessa tiirikoiden avulla.

Jokainen testin tekijä saa muistoksi Diplomin sopivan organisaation palvelukseen. Testiin kannattaa varata aikaa noin tunti, ja se on hinnaltaan 5 € / henkilö pääsylipun lisäksi.

Valheenpaljastustesti

Vakoilumuseon Valheenpaljastustesti on  suosituin ohjelmanumero polttareihin. Käyttämämme valheenpaljastin on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Testi on osoittautunut hyvin luotettavaksi. Testissä kysytään 15 kysymystä, jotka ryhmä voi keksiä itse.

Testissä yksi seurueen jäsenistä hiillostaa testattavaa, yksi toimii kirjurina ja muut seurueesta tarkkailevat testattavan reaktioita sekä koneen antamia tuomioita. Valheenpaljastin edellyttää myös museon puolesta koneen käyttäjän.

Testistä annetaan mukaan raportti.
Valheenpaljastustestiin kannattaa tehdä ennakkovaraus.

Hinta testille on 50 € / testi + näyttelyliput.
Erikoistilaisuudet sopimuksen mukaan.