Polttarit sulholle tai morsiamelle

Oletko järjestämässä polttareita? Olet tullut oikeaan paikkaan. Polttarit ovat tärkeä tapahtuma ennen siirtymistä tavallisen ihmisen suurimpaan kyttäyskeikkaan – avioliittoon, joten polttarit kannattaa hoitaa huolella. Vakoilumuseossa tarjolla on muunmuassa valheenpaljastustesti, joka paljastaa varmasti sulhasen sekä morsiamen motiivit.
Alla tarkemmat kuvaukset hintatietoineen elämyksistä, joita Vakoilumuseolla on tarjota ryhmille.

Vakoillen Vihille

Vakoillen Vihille -ohjelma alkaa perehdytyksellä aviollisen vakoilun menetelmiin alan asiantuntijan johdolla.
Erityisesti polttarisankarin kannattaa olla tarkkana, sillä hän suorittaa tämän jälkeen Agenttitestin. Toiminnallinen testi paljastaa 8 tehtävällä kokelaan vakoilutaidot mm. ampumisessa, asekätkön etsimisessä sekä salasanoman selvittämisessä. Muistoksi hän saa Suosituskirjan kykyjään vastaavan organisaation palvelukseen: CIA, Supo, GRU, Mossad…
Polttariohjelma huipentuu valheenpaljastustestiin. Valheenpaljastimemme on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Se on osoittautunut käytössä raastavan luotettavaksi.

Valheenpaljastustesti tehdään kuulusteluhuoneessa polttariporukan sekä valheenpaljastimen käyttäjän kanssa. Testissä kysytään 15 kysymystä, jotka voitte keksiä itse. Testattava joutuu yhden ryhmäläisen hiillostettavaksi ja muut seuraavat vierestä kuinka valheenpaljastin jakaa tuomionsa. Testistä annetaan mukaan dokumentti esitettäväksi tulevalle puolisolle.

Vakoillen vihille -ohjelmanumero kestää noin 2 tuntia ja se on hinnaltaan 190 €, max 15 hlö. Yli 15 hlön ryhmät sopimuksen mukaan.

Päihteiden käyttö museossa yleisöaikana on kielletty eikä museoon voida ottaa päihtyneitä.

Valheenpaljastustesti

Vakoilumuseon Valheenpaljastustestistä on tullut suosittu ohjelmanumero polttareihin. Käyttämämme valheenpaljastin on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Testi on osoittautunut hyvin luotettavaksi. Testissä kysytään 15 kysymystä, jotka ryhmä voi keksiä itse. Testissä yksi seurueen jäsenistä hiillostaa testattavaa ja muut seurueesta tarkkailevat testattavan reaktioita sekä koneen antamia tuomioita. Valheenpaljastin edellyttää myös museon puolesta koneen käyttäjän. Testistä annetaan mukaan raportti.
Valheenpaljastustestiin kannattaa tehdä ennakkovaraus.

Hinta testille on 40 € / testi + näyttelyliput.
Erikoistilaisuudet sopimuksen mukaan.

Agenttitesti

Jo legendaariseksi muodostunut Agenttitesti on oiva tapa mitata polttareissa avioliiton onnistumisen mahdollisuudet, sillä avioliittohan on tavallisen kansalaisen elämän suurin kyttäyskeikka. Testissä mitataan vakoojan taidot kahdeksassa tehtävässä, mm. salasanoman selvittämisessä, laser-aseen käytössä sekä lukon aukaisemisessa tiirikoiden avulla. Jokainen testin tekijä saa muistoksi Diplomin sopivan organisaation palvelukseen. Testiin kannattaa varata aikaa 30-45 min, ja se on hinnaltaan 5 € / henkilö pääsylipun lisäksi.

Spy Game -pulmaseikkailu

Yhteyshenkilönne asiamies A on joutunut vihollisen kynsiin. Ennen kiinnijäämistään hän ehti kuitenkin piilottaa dokumentit, joista henkilöllisyytenne paljastuu. Tehtävänne on seurata A:n kätköin ja salauksin suojattuja vihjeitä ja hakea paperit turvaan ennen kuin on myöhäistä. Olkaa tarkkana, sillä teillä on vain tunti etumatkaa…

Spy Game on uusi, intensiivinen, paineensietokykyä ja hoksottimia vaativa pulmaseikkailu. Jos geokätköt ja pakohuoneet ovat ryhmällenne arkipäivää, on Spy Game teitä varten!

Spy Game -pulmaseikkailua suositellaan 3-6 hengen ryhmille. Seikkailuaika kannattaa varata etukäteen, mutta mahdollisuuksien mukaan ohjelman voi suorittaa jopa ilman varausta. Noin 10 % suorittaneista ryhmistä on läpäissyt seikkailun.

Selviääkö ryhmänne haasteesta?

Hinta Spy Game seikkailuun on 20 € / + näyttelyliput.