Ohjelmaa Yritysryhmille ja TYKY-päivään.

Museo tarjoaa yritysryhmille, asiakkaille tai tyky-päivään monenlaista ohjelmaa.
Toiminnallista tai perinteisempää opastettua kierrosta.
Alla tarkemmat kuvaukset hintatietoineen elämyksistä, joita Vakoilumuseolla on tarjota ryhmille.

Agenttikoulu

Täydellinen perehdytys alaan intensiivikurssina sekä yritysryhmien suosima legendaariseksi muodostunut Agenttitesti, jossa mitataan vakoojan taidot kahdeksassa toiminnallisessa tehtävässä. Muistoksi kirjoitetaan kullekin diplomi sopivan organisaation palvelukseen.

Max 30 hengen ryhmälle, hinta 400 e aukioloaikojen ulkopuolella. Kysy tarjousta erikseen, jos tilaisuus tapahtuu museon aukioloaikana. Kesto ~2 tuntia.

Pikkujoulut

Juhlasesonki lähestyy ja parhaat ajat viedään käsistä. Toimi nopeasti ja varaa yrityksellesi aika ainutlaatuisiin vakoiluhenkisiin pikkujouluihin. Voimme järjestää monenlaista ohjelmaa: Opastettu kierros, Agenttitesti…
Vai haluatteko laittaa pomon valheenpaljastustestiin ja selvittää kuinka asiat todella ovat?

Elämyspalveluidemme kirjoon lukeutuu myös tuotteita tarjoilulla. Kahvia ja pikkusuolaista voi museossa nauttia Agentti-Illan tai Agenttikoulun aikana normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Museo on avoinna pikkujouluaikana milloin vain.

Opastukset

Parhaan käsityksen museosta saa tietysti opastetulla kierroksella. Museoon sinänsä mahtuu satakin henkilöä, mutta mielekäs ryhmäkoko opastuksessa on enintään 40 henkilöä. Sitä suurempi ryhmä voidaan jakaa kahdeksi opastettavaksi ryhmäksi.

Opastuksien hinnat pääsylippujen lisäksi ovat arkipäivisin 50e, viikonloppuisin 80e. Opastuksen teeman voi valita kahdesta vaihtoehdosta:

1. Vakoilun merkilliset menetelmät
Kierros käsittelee mm. salakuuntelua, salakirjoitusta, vakoilun optisia ja elektronisia välineitä sekä agenttien aseita. Kesto noin tunnin.

2. Vuosisadan vakoojia
Kierroksen aikana esitellään 1900-luvun kovan luokan tekijöitä huikeine tarinoineen.
Kesto noin 45 min. Soveltuu paremmin suurille ryhmille.